SPAREN EN BELEGGEN

 
 
 

Sparen en beleggen, terwijl wij rekening houden met de fiscaliteit!

___________________________________________________________________________________________________

 

Het is nuttig om uw spaar- en beleggingsportefeuille op regelmatige basis onder te loep te nemen. Zowel klanten als niet-klanten kunnen bij ons een afspraak maken voor een gratis doorlichting van hun portefeuille. Wij vinden het uiterst belangrijk dat u op elk moment correcte informatie krijgt zodat u begrijpt waarin u belegt.

 

U kunt bij Zakenkantoor Gorris in Heist-op-den-Berg terecht om een financiële planning op te stellen of bestaande plannen te herbekijken. Hierbij kan aandacht worden besteed aan sparen op lange termijn en fiscaal sparen. Of er kan een doelstelling worden gemaakt op basis van projecten die u later nog wenst te verwezenlijken. Onze medewerkers trachten steeds vanuit uw persoonlijk verhaal een constructief en haalbaar programma voor te stellen.

 

Is het voor u voordelig om bepaalde tegoeden te herpositioneren? Ook dan zullen we in overleg met u de beste mogelijkheden voorstellen. We mogen hierbij zeker de onderwerpen ‘fiscus’ en ‘successieplanning’ niet over het hoofd zien. Vaak is het confronterend om te zien welke som van uw vermogen naar de overheid vloeit bij een erfenis. Ons advies kan bijgevolg betrekking hebben op verschillende generaties van uw familie.

 

 

    Onze extra troeven

  • Onze klanten met grote vermogens kunnen beschikken over een private adviseur waarbij nauw en persoonlijk contact kenmerkend is. Meer info over private banking

 

  

    Quick links