KREDIETEN

 
 
 

Bouwen of verbouwen? Een nieuwe auto of een persoonlijk project?
Samen zoeken we de gepaste lening!

___________________________________________________________________________________________________

 

Wanneer u een grote aankoop wil verrichten, is het beschikbare spaargeld soms ontoereikend. Maar hoe brengt u dan een belangrijk kapitaal bij elkaar? Samen zoeken we naar de beste oplossing !


Een woning kopen, bouwen of verbouwen? We maken graag tijd voor u. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken. Door de verschillende mogelijkheden op een correcte manier met u te overlopen , kunnen wij rekening houden met persoonlijke aspecten en de fiscale optimalisatie van uw lening en de bijhorende schuldsaldoverzekering. Het hele traject van uw lening wordt op de voet gevolgd: vanaf het ondertekenen van de compromis tot en met het beschrijven van de akte bij de notaris. Ook de jaren nadien staan wij steeds tot uw dienst voor de correcte inpassing van de lening in uw aangifte van de personenbelasting en voor al uw andere vragen.

 

Investeren in uw zaak? Lenen voor een auto? Kapitaal nodig voor een persoonlijk project? Zowel voor particulieren als zelfstandigen hebben wij een uitgebreid kredietenaanbod.

 

Contacteer Zakenkantoor Gorris in Heist-op-den-Berg voor meer info!

 

 

    Onze extra troeven

  • Samen analyseren we uw plannen en projecten.
  • We houden rekening met uw huidige situatie en toekomstvisie.
  • Keer op keer doen wij ons uiterste best om uw lening te verzorgen aan de beste tariefvoorwaarden.

 

 

 

* Let op: geld lenen kost ook geld!