EXTRA SERVICE

 
 
 

Onze service gaat nóg verder

___________________________________________________________________________________________________

 

Uw belastingen laten invullen? Ieder jaar staat Zakenkantoor Gorris in Heist-op-den-Berg voor u klaar voor het invullen van de belastingaangifte. Voor fiscaal advies allerlei kunt u, zowel particulier als zelfstandige, op ons rekenen. We zorgen er steeds voor dat ons team de meest recente updates en bijscholing heeft genoten.

 

Als AXA-bankagentschap en verzekeringsmakelaar proberen we de beste service voor onze klanten te garanderen. Niet alleen voor het dagelijkse bankieren, maar ook voor tal van andere diensten kunt u op ons rekenen. Klant of geen klant, ons enthousiaste team ontvangt u graag. Geen vraag is ons te veel.

 

Door onze dienstverlening willen we een belangrijke meerwaarde bieden aan onze klanten. Het moderne financiële leven wordt steeds complexer. Voor bepaalde materies kan men bijna niet anders dan een adviseur te raadplegen. Daarom kan u bij ons terecht met al uw vragen over erf- en successierecht. Wat gebeurt er met mijn gelden en goederen als ik vandaag kom te sterven? Hoe maak ik een testament op? Kan ik vandaag al een deel van mijn vermogen overdragen? Het zijn maar een paar vragen waar wij u een antwoord op kunnen geven. Kom zeker langs indien u schenkingen, bankgiften of vermogensoverdrachten correct wenst uit te voeren.

 

Contacteer ons voor meer info over onze diensten!

 

 

 

    Onze extra troeven

  • Invullen van successieaangifte bij een overlijden, het maken van een schatting van de te betalen successierechten: ook hier helpen wij u!
  • Voor onze klanten en andere geïnteresseerden organiseren we jaarlijks infoavonden en seminaries over actuele onderwerpen. U bent steeds van harte welkom.
  • Naast het AXA-bankkantoor beschikken wij over een afdeling verzekeringen, vastgoed en boekhouding op slechts een voetstap van mekaar.