PRIVATE BANKING

 
 
 

Ook uw vermogen verdient een architect

___________________________________________________________________________________________________

 

Vermogensbeheer

U heeft toekomstplannen en u beschikt over een niet onaardig kapitaal om die plannen te realiseren. Maar het beheer van dat vermogen baart u zorgen. En dat kan om uiteenlopende redenen zijn. Van een eenvoudige Hoe beleg ik het best mijn geld?” tot een meer complexe vraag zoals “Hoe kan ik mijn erflating op een fiscaal vriendelijke manier regelen?” U staat best eens stil bij uw vermogensbeheer.

 

Zakenkantoor Gorris in Heist-op-den-Berg stelt via AXA Private Management de service van een personal banker voor. Deze financiële expert zal zijn vakkennis en ervaring gebruiken om uw vermogen in kaart te brengen. Hij zal u een vermogensbeheersplan voorstellen dat op het invullen van uw huidige en toekomstige behoeften is afgestemd. Het door u goedgekeurde beheersplan zal vervolgens voor u worden uitgevoerd en opgevolgd. Dit alles gebeurt in nauwe samenspraak met uzelf en uw vermogen blijft steeds binnen handbereik.

 

Dankzij de service van uw personal banker kunt u erop rekenen dat het rendementspotentieel van uw zorgvuldig opgebouwde vermogen optimaal wordt benut.

 

Neem contact met ons op voor een afspraak met uw personal banker.

Wilt u nu al meer ontdekken over AXA Private Management, neem dan snel een kijkje op de website of download de brochure.

brochure axa private management 2016

Downloaden